Pored klasičnih montažnih limenih garaža našim cenjenim kupcima nudimo i
montažne auto nadstrešnice od leksana.

Auto nadstresnice baner

To nisu klasične nadstrešnice već auto-nadstrešnice sa montažno-demontažnim elementima koji se šrafe i ne samo to već je nadsrešnica konstruisana tako da može veoma jednostavno da se montira na bilo koju površinu, bilo da je to zemlja, nasip, travnjak, behaton ili betonska ploča.

Sve to našu EUROBOVEX MONTAŽNU AUTO NADSREŠNICU od leksana čini specifičnom i jedinstvenom na našem tržistu.

Konstrukcija je izradjena iz dva dela, oslonjena i učvršćena u četiri tačke za podlogu. Elementi su izradjeni od kvadratnih profilnih cevi i profila dimenzije 50×50, 40×40, 50×30, 40×30 i 30×30.

Zaštita se vrši metodom toplog cinkovanja, pocinkovana konstrukcija ili antikorozivnom bojom odnosno završnom bojom u dva premaza.
Elementi se šrafe šrafovima od 8mm. Pokrivač konstrukcije je polokarbonatna – ploca leksan tabla debljine 8mm i 10mm.

Boja odnosno nijansa to jest svetlo-propustljivost leksana je po zelji kupca.
Statički dobro podnosi vetar, sneg, sunce i druge atmosferske promene u eksploataciji. Dobro je rešenje za zaštitu vozila kako privatnih lica tako i kod javnih površina odnosno pravnih lica.

to se tiče tehničkih karakteristika, izradjuju se i isporučuju u standardnim dimenzijama i to dužine 500cm širine 210cm i 310cm za jedno vozilo ili 420cm za dva automobila ili u nizu spajanjem ovih dimenzija za više automobila, visina to jest ulazna visina je 240cm.
Nadstrešnice se izradjuju i u vanstandardnim dimenzijama po zelji kupca.

eurobovex montažna auto nadstrešnica od leksana, izradjena je po propisu, statički proracunata i u praksi na terenu i tržistu proverena i pozitivno ocenjena od strane kupaca i stručnih lica.

Cena za auto-nadstresnice nije fiksna zavisi od modela, lokacije montaže, transportnih troškova. Nadstrešnice prevozimo i montiramo na adresu